Referenties

Paul Smeets

Interim Afdelingshoofd Kwaliteitscontrole en Rapportage / Afdelingshoofd Gebiedsbeheer
Gemeente Eindhoven

Ik heb 4 jaar samengewerkt met Joeri. In die jaren heb ik hem zien ontwikkelen tot een creatieve en zelfstandige ondernemer. Daarnaast is zijn overtuigingskracht en doorzettingsvermogen misschien wel zijn sterkste kant.
Voor zover ik kan overzien ligt zijn focus vooral op het werkveld beheer en onderhoud openbare ruimte waarbij hij kennis en ervaring heeft met betrekking tot inspecties, (beeld)bestekken, contracten en automatisering t.a.v. mobiel inspectie, pda’s, etc.

Ik kan hem van harte aanbevelen voor een concrete klus op bovenstaande onderwerpen.


Joris van Leeuwen

Adviseur Groen
Gemeente Eindhoven

In de tijd dat ik met Joeri heb mogen werken, was ik zeer onder de indruk van zijn veldopnames en inspecties, en de verwerking daarvan naar monitoringsrappotages. Daanaast is hij met zijn uitgebreide soortenkennis van beplantingen en zijn visie op het beheer van de openbare ruimte een prettige gespreks- en sparringspartner. Er zouden meer mensen moeten zijn met zijn passie voor beheer


Alexander Verkooijen

Gebiedsbeheerder
Gemeente Eindhoven

Ik ken Joeri al een kleine 10 jaar als collega maar ook als goede vriend. In die 10 jaar heb ik Joeri zien ontwikkelen van een ongeschoolde medewerker bij een middel groot civiel- en cultuurtechnisch bedrijf tot eigenaar van zijn eigen bedrijf.

Joeri richt zich voornamelijk op het inspecteren/ keuren van de openbare ruimte maar gaat andere uitdagingen zoals boominspecties (VTA) zeker niet uit de weg. Joeri is dus echt onder aan de ladder begonnen en weet als geen ander wat doorzetten en ontwikkelen is. Naast deze ontwikkeling is Joeri zeer sociaal, heeft altijd oog voor andere mensen en is eerlijk en geeft zijn oprechte mening. Als Joeri een doel voor ogen heeft gaat hij er vol voor, ondersteund door zijn partner heeft hij het afgelopen jaar zijn bedrijf opgezet en is vollop bezig dit tot een succesvolle onderneming uit te bouwen met oog voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak.

Ik kan Joeri dan ook zeker aanbevelen voor diverse inspectie klussen.