De beheerkaart centraal

BD011113 Eigen Baas

Maart 2019

Het samenspel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer wordt steeds belangrijker. Een goede inrichting van de digitale beheerkaart, waarin alle betrokken partijen kunnen meekijken, is hierbij een belangrijk onderdeel...

Lees hiernaast het volledige artikel.

 

Bron: Stadwerk Magazine

Drie auto’s en twee man in vaste dienst

BD011113 Eigen Baas

In april 2012 verscheen in het Brabants Dagblad in de rubriek ‘Eigen baas’ een interview met Joeri Kuis over zijn bedrijf TerraSpect. Anderhalf jaar later is hij opnieuw geïnterviewd over de beginfase, de groei die het bedrijf inmiddels gemaakt heeft en zijn blik op de toekomst.

Lees hiernaast het volledige artikel.

 

Bron: Brabants Dagblad, Rubriek Eigen baas

Beheer openbare ruimte

BD011113 Eigen BaasJoeri Kuis aan het woord over zijn jonge bedrijf, wat hij doet en wat zijn ambities zijn.

Lees hiernaast het volledige artikel.

 

Bron: Brabants Dagblad, Rubriek Eigen baas

LinkedIn om zakelijk ijs te breken

19 aug 2011
Joeri Kuis over LinkedIn in Tuin & Landschap:

LinkedIn is ideaal om zakelijk ijs te breken

TuinLandschap“LinkedIn is een handig hulpmiddel om klanten en prospects te benaderen. Tenminste voor ondernemers die veel in opdracht van gemeenten en (zorg)instellingen werken. Neem koude acquisitie. Als ik per telefoon gemeenten benader om te vertellen dat ik het terreinbeheer voor ze uit handen kan nemen, weet ik niet altijd precies wie ik moet hebben. Je wordt dan snel van het kastje naar de muur gestuurd. Via LinkedIn gaat dat makkelijker. De meeste medewerkers van gemeenten staan met een uitgebreid profiel op het sociale platform. Hetzelfde geldt voor mensen in bepaalde branches. Zo zijn facilitair managers ook breed vertegenwoordigd. Zo’n manager kan een mooie ingang zijn bij een organisatie.

Lees meer