Peter van Irsel

Junior Toezichthouder / Projectmedewerker

PetervanIrselNatuur en groen stromen al van jongs af aan door mijn bloed. Ik wist al vrij snel dat ik later een functie in de groenbranche wilde. Ik heb daarom een ‘groene’ opleiding gevolgd aan het Prinsentuin College te Andel waar ik mijn vmbo-diploma ‘Theoretische leerweg landbouw’ heb behaald. Daarna heb ik de mbo-vervolgopleiding ‘Uitvoerder hoveniersbedrijf’ gevolgd aan het Prinsentuin College te Breda. Deze studie heb ik in 2009 succesvol afgerond. Na het behalen van mijn mbo-diploma besloot ik om verder te studeren. In 2012 ben ik afgestudeerd aan HAS Hogeschool Den Bosch voor de opleiding ‘Tuin- en Landschapsmanagement’.

Het vinden van een passende baan viel in die periode niet mee. Om toch wat te verdienen en te laten zien dat ik graag wilde werken heb ik een tijdje in een kas gewerkt. Tot ik in juni 2015 werd benaderd door een detacheringsbureau: bij TerraSpect stond een passende vacature open. De volgende dag zat ik al om de tafel met Joeri Kuis en twee dagen later kon ik meteen aan de slag!

Als ‘Junior toezichthouder en projectmedewerker’ krijg ik alle ruimte om mezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied. Ik heb mijn kennis op het gebied van het beheer van de openbare ruimte kunnen toepassen, maar vooral ook kunnen uitbreiden. De enthousiaste collega’s, met ieder hun specifieke kennis, en de goede werksfeer zorgen voor een prettige bedrijfscultuur waar ik me vanaf dag één thuis voel.

Buiten mijn liefde voor groen en natuur heb ik nog een grote passie: voetbal. Gezellig trainen met mijn vrienden en voetballen op zaterdag sla ik geen enkele week over. Verder ben ik een gedreven, leergierig en creatief persoon en ga altijd vrolijk en opgewekt door het leven.