Jochem de Jong

Projectmedewerker

JochemdeJongNa het afronden van de opleidingen mbo ‘Kaderfunctionaris Groen’ en hbo ‘Tuin- en Landschapsinrichting heb ik meerdere banen gehad. Banen in het groen, want daar ligt mijn passie. Ik heb vier jaar gewerkt als assistent ontwerper, technisch tekenaar en hovenier. Naast de theoretische kant heb ik dus ook veel praktische kennis binnen het vakgebied opgedaan. Ik vind het belangrijk om te weten waar je het over hebt en dat leer je niet alleen uit boeken.

Binnen TerraSpect omvatten mijn werkzaamheden vooral het groenbeheer. Werk waarbij ik vaak lekker buiten bezig ben en ik mijn passie en kennis kwijt kan. Alles met evenveel aandacht, want kwaliteit en het maken van een mooi product staan bij mij voorop!

In de toekomst zou ik nog graag willen verbreden in de werkvoorbereiding. Daarnaast wil ik mijn kennis van beplanting en de toepassing er van verder uitbreiden.

Ook in mijn vrije tijd ben ik buiten te vinden. Ik maak graag flinke wandelingen met mijn hond door bossen, parken, weilanden en uiterwaarden. Ik vind het heerlijk om uit te waaien en te genieten van de natuur en het landschap. Maar naar een voetbalwedstrijd ga ik ook graag.

Ik mag dan een rustig persoon zijn, maar wel met een passie voor groen: over beplanting en vormgeving kan ik uren praten!